Mannenzang Ouderkerk hervat

In de jaren 2011 en 2012 werden er 3 succesvolle Mannenzangavonden in de Dorpskerk van Ouderkerk aan den IJssel gehouden. De 4e mannenzang staat gepland op D.V. zaterdagavond 3 maart 2018, maar nu in de Hersteld Hervormde Kerk aan de Abelenlaan waarin zich het mooie Flentrop & Van den Heuvel-orgel bevindt. Dit orgel van 37 stemmen verdeeld over 3 klavieren en pedaal staat garant voor de orgelbegeleiding. Een Van den Heuvel-orgel en mannenzang is al jaren een goede combinatie.

De samenzang zal gedirigeerd worden door Lennert Knops en achter het orgel zal Arie van der Vlist plaats nemen. Van deze avond zal een CD worden opgenomen.

De toegang is vrij.

Meer en uitgebreidere info volgt t.z.t.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *